Dobro došli na stranice Bakinih Čarolija

  • +385 (0)98 187 61 39
  • info@bakinecarolije.com
  • Pon-Ned: 0/24
img
10 godina
iskustva

Tko smo mi?

U želji da dočaramo trenutak prošlosti i topline starih domova, opremili smo apartmane, koje stavljamo na raspolaganje svim ljubiteljima domaćeg i prirodnog. Svaki gost može uživati u šumovima prirode, cvrkutu ptica i sezonskim ekološkim proizvodima koje može osobno ubrati u našem vrtu da bi ga kušao ili pripremao u obroku. Naša okućnica je 2009. godine proglašena najljepše uređenom okućnicom u Baranji. Dvorište se sastoji od tri tematske cjeline koju čine priroda, zadovoljstvo i obitelj.Svaka cjelina opremljena je odgovarajućim detaljima koji su ukrašeni cvjetnim aranžmanima i orginalnim predmetima iz starih seljačkih gospodarstava. Želite li uz žubor vode, na terasi sa pletenim foteljama ili u dvorištu, uz domaću rakijicu i kapljicu dobrog vina uživati u tradicionalnim seljačkim delicijama ili možda popiti kavu i zaboraviti sve ono što želite zaboraviti, TU SMO ZA VAS..Gostu koji želi osobno spremati obroke ili sam sebi kuhati kavu, na raspolganju su razne vrste kava i sve kućne potrepštine kao i posuđe. Svi apartmani i sobe ocjenjeni su sa tri sunca i gostu koji se odluči da uživa u ovim čarolijama, osim garderobe ništa ne treba. Svi predmeti i detalji su orginalni i izvorni tako da stvaraju posebnu čaroliju i ugođaj.

Gostima smo u mogućnosti  organizirati razne izlete i aktivnosti te pružiti brojne informacije.

Svi naši gosti u sezoni imaju mogućnost uživati na pješčanoj plaži u Dražu kao i na bazenima u Kneževim Vinogradima i Belom Manastiru.

Posebna zadovoljstva gosti mogu pronaći  u nadaleko poznatom prirodnom rezervatu “Kopački Rit”, ali i  koristiti ostale sadržaje u etno selu Karanac, vinskim cestama u Zmajevcu i cijeloj Baranji.

U aranžamanu doručka je čokančić domaće rakijice ili likera, domaći kolači,  domaći kruh ili domaća peciva, seljačke delicije poput kulena, šunke, krvavice, kobasice, slaninice, čvaraka, razni prilozi, sezonsko voće i povrće i sl.

Cijena apartmana je 280, 00 kn sa doručkom po osobi.

Cijena apartmana bez doručka je 200,00 kn po osobi. ( U cijene je uračunat PDV i boravišna pristojba). 

Za djecu do 1 godina sve usluge su gratis, a za djecu od 1 do 7 godina noćenje s doručkom naplaćujemo po cijeni od 140, 00 HRK sa doručkom, bez doručka 100,00 HRK po djetetu.

BIT ĆE NAM ZADOVOLJSTVO DRUŽITI SE S VAMA!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this